Aanmelden MX trainingen

Je kunt aanmelden voor de MX trainingen in 2023. Alle trainingen staan online.

Dit seizoen heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen groepstraining en personal training. Ik zal je zo uitleggen wat het verschil is. De kids training is voor 50cc en 65cc en bijna altijd op de jeugdbaan. Op grote baan is in principe vanaf 65cc en voor beginnende motorcrossers. Dit is een breed begrip. Dit kan ook iemand zijn die Dmx wedstrijden rijdt. Twijfel je of de training iets voor jou is, we kunnen overleggen.

MX groepstraining, het motorcross circuit is afgehuurd en in een groepje krijg je les om jouw motorcross techniek en motorbeheersing te verbeteren. Op het grote circuit zitten er maximaal 10 rijd(st)ers in een groep. Bij de MX kids zijn dit er maximaal 6 tot 8 rijd(st)ers.

MX personal training, bij personal training krijg je in een klein groepje tijdens reguliere openingsuren van het circuit persoonlijke aandacht. Op het grote circuit zitten er maximaal drie rijd(st)ers in een groepje en bij de MX kids maximaal twee rijders in een groepje. De personal training is inclusief leuke goodie bag. Je hebt de mogelijkheid om jouw vering af te stellen of meer te weten te komen over het onderhoud van je crossmotor. Meer persoonlijke aandacht.

Hieronder staan de aanmeldlinks van de eerste trainingen. Excuses voor de lastigheid voor het aanmelden. Ik ben bezig met een nieuwe website. Dan zal het overzichtelijker zijn.

11 gedachten over “Aanmelden MX trainingen

 1. Hallo , mijn zoon is vorig jaar begonnen met motorcross ,door mede door de enthousiaste oom en en neef Arjan en Brend Stehouwer. Wij kregen de tip om mee te doen met trainingen , nu keek ik op de kalender en heb ik een vraag wat het inhoud op 15 april de Personal Training?? Kan hij dan een les krijgen, want op die dag is het verder alleen voor kids begrijp ik zo uit het schema, hoor het graag, grtjs Willemijn Stehouwer

  1. Hallo Willemijn, leuk dat hij is gaan crossen. Hoe “jong” is hij en op wat voor motor rijdt hij? Het aantal cc’s van zijn motor. Als ik dat weet, kan ik beter informeren over de training. Groetjes Mariëlle de Mol

   1. Verkeerd getypt weet niet of je nu al bericht had gehad, deed het ff snel tussendoor, crf 150 en hij is bijna 14 jaar! Geloof dat ik dat al doorgegeven had, gaat lekker zo ! Ff tussendoor is niet handig!

    1. Je bent in ieder geval wel snel 😉
     Hij kan het beste bij een blauwe training mee doen. In een groepstraining of personal training. Hetgeen wat de voorkeur heeft. Personal is in een klein groepje tijdens reguliere openingsuren. Bij groepstraining is de baan afgehuurd.

     1. Oke, wat zijn de kosten?
      We zitten een beetje met de data te vogelen, want die 15de zou mooi zijn voor ons maar dan lijkt het me nog niet handig om te trainen op de reguliere tijden, hij heeft.alleen nog maar op de zondagochtend bij het beginners tijdstip gereden en dat gaat redelijk maar dat is nog best pittig! Dus dan is 6 mei de eerste mogelijkheid weer toch??

     2. Bedankt voor de info, maar die beide andere data (11mrt en 6 mei) kan ik niet. Heb zelf crosstraining te paard, ben fanatiek wedstrijdruiter. Dus dan wordt het die daarop volgende training pas helaas voor hem!

     3. Dat is ook een leuke sport! Het komt dan net lastig uit met de datums. We kunnen even telefonisch contact hebben, misschien doet zich nog een andere mogelijkheid voor.

     4. Ja dat is goed, mijn nr is 06-29032463 , als.ik jouw nr heb kan ik van de week even contact opnemen ! Wie weet is er nog wat te bedenken, zou leuk zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *