Maecenas odio

Fusce lobortis porttitor purus

  • Mijn, Harry van Kesteren te gekke ervaring met de Motorcross groepstraining. Wij hebben in 2024 deelgenomen aan de motorcross groepstraining bij MC Flevoland en wat een geweldige ervaring was dat! Wij waren met drie personen afgereisd naar Lelystad en waren echt enthousiast over de leerzame ochtend. Het zijn juist die waardevolle tips die ons echt verder gaan helpen en onze rijvaardigheden naar een hoger niveau tillen. De training was goed gestructureerd en de begeleiding was top. Mariëlle wist precies waar we aan moesten werken en gaf ons persoonlijke aandacht en feedback. Dit soort tips zijn onmisbaar voor elke rijder die zichzelf wil verbeteren. We willen graag tijdens een personal training nog verder werken aan onze motorcross techniek en kijken nu al uit naar de volgende training!  
  • Onze oudste zoon van 13 begon als eerste aan de KNMV Rookie Training, verzorgd door Mariëlle, en hij heeft deze succesvol afgerond. Zijn jongere broertje van 5 was niet te stoppen en moest ook meedoen, dus we hebben hem meteen ingeschreven voor de eerstvolgende training. De training is zowel leuk als leerzaam voor de kids. Ze beginnen met een theoretische test op de computer en gaan daarna de baan op om met de motor aan de slag te gaan. Beide jongens waren na afloop supertrots op hun certificaat. De KNMV Rookie Training is een geweldige manier voor kinderen om een start te maken met motorcross. Marielle begeleidt de kinderen met veel geduld en enthousiasme, waardoor ze zich meteen op hun gemak voelen. Onze jongens hebben niet alleen veel geleerd, maar ook enorm genoten van deze ervaring. Het was fantastisch om te zien hoe ze groeiden in vertrouwen en vaardigheden. We raden deze training absoluut aan voor alle jonge motorliefhebbers!

Onze Ervaring met de KNMV Rookie Training in Berghem

Onze oudste zoon van 13 begon als eerste aan de KNMV Rookie Training, verzorgd door Mariëlle, en hij heeft deze succesvol afgerond. Zijn jongere broertje van 5 was niet te stoppen en moest ook meedoen, dus we hebben hem meteen ingeschreven voor de eerstvolgende training.

De training is zowel leuk als leerzaam voor de kids. Ze beginnen met een theoretische test op de computer en gaan daarna de baan op om met de motor aan de slag te gaan. Beide jongens waren na afloop supertrots op hun certificaat.

De KNMV Rookie Training is een geweldige manier voor kinderen om een start te maken met motorcross. Marielle begeleidt de kinderen met veel geduld en enthousiasme, waardoor ze zich meteen op hun gemak voelen. Onze jongens hebben niet alleen veel geleerd, maar ook enorm genoten van deze ervaring. Het was fantastisch om te zien hoe ze groeiden in vertrouwen en vaardigheden.

We raden deze training absoluut aan voor alle jonge motorliefhebbers!

Te gekke Motorcross groepstraining

Mijn, Harry van Kesteren te gekke ervaring met de Motorcross groepstraining.

Wij hebben in 2024 deelgenomen aan de motorcross groepstraining bij MC Flevoland en wat een geweldige ervaring was dat! Wij waren met drie personen afgereisd naar Lelystad en waren echt enthousiast over de leerzame ochtend. Het zijn juist die waardevolle tips die ons echt verder gaan helpen en onze rijvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

De training was goed gestructureerd en de begeleiding was top. Mariëlle wist precies waar we aan moesten werken en gaf ons persoonlijke aandacht en feedback. Dit soort tips zijn onmisbaar voor elke rijder die zichzelf wil verbeteren.

We willen graag tijdens een personal training nog verder werken aan onze motorcross techniek en kijken nu al uit naar de volgende training!