Boek update

Het boek is voorzien van handige tips en trics om een betere motorcrosser te worden.

Het schrijven van een boek kost veel tijd maar uiteindelijk gaat deze op tafel liggen. Ik wil jullie hierover een update geven, hoe het ervoor staat.

De onderwerpen en inhoud van het boek staat vast en de inhoud is voor 60-70% gevuld met tekst. In mijn boek vertel ik wat er met jouw lijf gebeurd als je gaat motorcrossen. Welke spieren gebruik je, wat doet je hartslag en welke energieprocessen komen in je lichaam op gang. Wanneer je weet wat je er met je lijf gebeurd kun je ook een koppeling maken naar fysieke training, motorcross training en voeding. In het boek staat concrete voorbeelden waar je zelf mee aan de slag kunt. Je kunt zelf of met hulp monitoren hoe je ervoor staat.

Op dit moment ben ik aan het kijken hoe ik een vertaallink kan maken naar video’s, foto’s en/of op social media zoals Youtube, Instagram, Facebook en artikels op mijn website. Zodat je bij het lezen van mijn boek via een foto/QR code/andere app direct bij de bijbehorende informatie komt. Dit zou echt een toegevoegde waarde zijn aan mijn boek.

Wanneer het beter weer word ga ik met een fotograaf naar het circuit om foto’s te maken voor in mijn boek. Het doel is om dit jaar het boek te gaan uitgeven. Het schrijven van het boek is een ding maar het marketing plan erachter is een heel ander ding en dit is niet mijn sterke punt. Ik heb ook nog niet iemand gevonden die mij daarin kan ondersteunen of een positieve bijdrage kan leveren. Ik wil het boek uitgeven als hardcover zodat je het in je hand kan houden. Hoe ga ik mijn boek aan “de man” brengen en via welke kanalen. Dat zijn vragen die mij bezig houden.

Als iemand van jullie suggesties heeft, dan zijn deze van harte welkom. Ook als je toevoegingen of vragen hebt over de inhoud mogen die altijd gesteld worden. Dit kun je doen door een e-mail te sturen of contact op te nemen via telefoon 06-28780625.

Wil je niks meer missen? Abonneer je dan op mijn site, dan ontvang je een mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *