Boek “Verantwoord beter motorcrossen”

Al enige tijd werk ik aan mijn boek “Verantwoord beter motorcrossen”. In het boek wordt er omschreven wat er met jouw lichaam gebeurd als je gaat motorcrossen. Vanuit daar wordt de vertaalslag gemaakt naar training, voeding en ontwikkeling van jezelf als motorcrosser.

In mijn boek neem ik je mee naar verschillende onderwerpen die je kunnen helpen meer plezier te beleven in het motorcrossen. Je leert meer over hoe motorcrossen werkt en met praktische tips kun je in de praktijk aan de slag. Een leerboek waarbij je gericht ergens aan kunt werken om beter te worden in het motorcrossen.

“Het is niets leuker om vooruitgang te ervaren en nog meer plezier te beleven aan onze prachtige sport”

Plezier is een van de drijfveren die ik heb ervaren tijdens mijn carrière. Aan het einde van ieder onderwerp staat in het boek een persoonlijke ervaring. Vanaf mijn vijfde zit ik al op een crossmotor. Van 2008 tot 2013 waren mijn professioneelste jaren op het hoogste niveau in de motorsport. Ik deel met jullie mijn eigen ervaring over trainen met hartslagmeter, overtraining, opbouwen van fysieke kracht, verzuring en nog veel meer interessante onderwerpen.

De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het boek. Ik kan jullie nog geen publicatiedatum mededelen maar de vorderingen verlopen goed. Het is een leuk proces, het schrijven van een boek. Van verschillende mensen en artikels krijg ik steeds weer nieuwe inspiratie. Het wordt een prachtig boek die jou kan helpen op een verantwoorde manier beter te worden in het motorcrossen. Vandaar de naam; Verantwoord beter motorcrossen.

Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Abonneer je dan op deze website. Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst. Volg mij ook op social media voor ander leuk nieuws.

Voeg je bij 1.338 andere abonnees

2 gedachten over “Boek “Verantwoord beter motorcrossen”

 1. Hallo,

  Wijn zoontje Wesley van 9 jaar rijd 2x per week gemiddeld 2 uur op urenteller en heeft net geen ondergwicht (145 cm en 28 kg), maar komt ook niet aan mede door zn sport.
  Ik ben erg benieuwd na het boek en de adviezen kwa voeding voor tijndens na sport.

  ik volg, groetjes Angelique Eulen (Kerkenveld,drenthe)

  1. Hallo Angelique,

   Bedankt voor je bericht. Wanneer alles mee zit is het boek vanaf volgende maand te koop via mijn site.

   Wanneer je na het lezen of al eerder er vragen of wil stellen kun je dat altijd telefonisch doen.

   Groetjes, Mariëlle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *