Cross familie

Foto; Eurty fotografie

Onze zoon is nu 1,5 jaar en zowel papa als mama en zijn grootte broer Falco vinden de motorcross te gek. Dan groei je als kind op in een cross familie.

Ryan vindt het geweldig op de motorcross. Hij vermaakt zich met zand, zijn eigen “crossmotor” en kijkt zijn ogen uit. Het is mooi om te zien hoe een kind alles bewonderd. Je wordt zelf ook weer aan de kleine dingen herinnert. Een tijdje geleden heb ik een stukje op de crossmotor gereden met Ryan voorop. Mama vond het zeker net zo leuk als Ryan. Ryan had zelf het stuur willen vastpakken maar helaas zijn zijn armen nog niet zo lang. Hij wil graag vooruit met dingen maar het gaat allemaal al snel genoeg.

We zijn eigenlijk bijna altijd als familie op motorcross. Maar onze motorcross familie is eigenlijk groter dan dat. We gaan niet alleen met ons gezin maar spreken ook met kennissen af. Er staat een groot motorpark uitgestalt als we op de motorcross zijn. Verschillende personen trekken aan elkaar op en dat is mooi om te zien. Een leuk gezelschap bij elkaar.

Ik wilde mijn lezer laten weten hoe ik op dit moment de motorcross ervaar. Dit is heel wat anders dan tijdens mijn carrière, toen ik nog WK wedstrijden reed. Nu draait het veel meer om het gezelschap en het leuk hebben met z’n allen. We stimuleren elkaar om te verbeteren op de crossmotor. We gaan regelmatig met z’n tweeën de baan in en spreken een rijplan met elkaar af. Ik waardeer het enorm, dat het zo op deze manier kan.

Ik wens jou heel veel rijplezier de komende tijd. Geniet van alle mooie momenten en het leerproces dat je door mag maken. Geloof in jezelf! En tot de volgende keer.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste artikels? Abonneer je dan hieronder op deze website. Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst. Volg mij ook op social media voor ander leuk nieuws.

Voeg je bij 1.338 andere abonnees

2 gedachten over “Cross familie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *