Dobbelsteen voor spelletjes

Ik heb omdat er vraag was naar de dobbelsteen, die ik ook gebruik tijdens mijn trainingen diezelfde dobbelsteen toegevoegd aan mijn webshop. Vanaf nu verkrijgbaar voor jouw trainingen met kinderen.

Het is een grote dobbelsteen van foam met de afmeting 16×16 cm. Ideaal voor kinderen die je meer spelenderwijs wilt laten leren. Kinderen kunnen zelf dobbelen en het aantal ogen dat is het aantal ronden rijden die ze rijden. Je laat ze zelf op een leuke manier met de motorcross bezig zijn. In mijn trainingen is de dobbelsteen ook een van de favoriete. Ze worden erg enthousiast wanneer ze mogen dobbelen. En altijd spannend welk getal je dobbelt.

De dobbelsteen is ook te gebruiken in combinatie met andere oefeningen of de spelkaarten die verkrijgbaar zijn via mijn webshop. Mijn advies is, probeer bij kinderen zoveel mogelijk te variƫren met oefeningen. Op deze manier zijn ze extra gemotiveerd om te crossen. Ze beleven plezier aan de motorcross en dat is het allerbelangrijkst.

Via de onderstaande link kom je in mijn webshop en vindt je nog meer informatie over de dobbelsteen. Vergeet je niet te abonneren om mijn website. Je ontvangt dan steeds een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Voeg je bij 1.338 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *