Evaluatie na een wedstrijd

Clubwedstrijd Texel 21 augustus 2022

Wanneer je een wedstrijd hebt gereden, is het belangrijk om voor jezelf na te gaan hoe het is verlopen. Zodat je de volgende keer dit kunt verbeteren en progressie maakt.

Vorig weekend was ik in Delzijl bij een clubwedstrijd. Tijdens deze dag zag ik van alles gebeuren. Goede dingen maar ook dingen die je zou kunnen verbeteren. Dit bracht mij op het idee om een formulier te maken waarmee je een wedstrijd zou kunnen analyseren. Wat is nu eigenlijk belangrijk en waar kijk je naar als je een wedstrijd hebt gereden?

Dit heb ik voor jullie op papier gezet. Op de pagina downloads is het formulier te vinden. Neem er eens rustig de tijd voor om het formulier te bekijken of print het uit en neem het mee naar de wedstrijd. Dan kun je het na de wedstrijd invullen. Je vult het niet even snel in, je moet er wel de tijd voor nemen.
Op mijn website kun je het formulier downloaden. Jij mag het gebruiken, dus doe er je voordeel mee.

Mocht jij nog op- en/of aanmerkingen hebben over het formulier; “Evaluatie na een wedstrijd” dan hoor het graag. Laat hieronder een opmerking achter of stuur mij een e-mail.

Wil je geen artikel meer missen? Vergeet je hieronder niet te abonneren op mijn website. Zo ontvang je telkens als er een nieuw artikel is geplaatst een e-mail. Je kunt mij ook volgen op social media.

Voeg je bij 1.326 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *