MX TRAINING

GROEPSTRAINING KIDS

Locatie, tijd en prijs

Locatie:
Lelystad & Berghem

Dag en tijd:
Lelystad: Zaterdag van 9-11 uur 4 en 5-jarige en van 11-13 uur vanaf 6 jaar.
Berghem: Zondag van 11-13 uur.

Wie:
Van 4 tot 11 jaar

Kosten:
€35,- (incl. baangeld)

Wil je jouw kind op een leuke en spelenderwijze manier de crossmotor onder controle laten krijgen? Dan gaan we samen daarmee aan de slag.

Twee of drie dagen voorafgaand aan de training ontvang je via de e-mail het programma en meer informatie omtrent de trainingsochtend. In Lelystad wordt er in twee groepen gereden. Globaal van 9 tot 11 uur 4 en 5-jarige en van 11 tot 13 uur vanaf 6 jaar. Bij het indelen wordt er gekeken naar de combinatie leeftijd, jouw crossmotor en het rij niveau. De eerste groep is niet groter dan 6 personen en in de tweede groep zitten maximaal 8 personen. Dit is met drie trainers/begeleiders goed te overzien.

Je krijgt les van Mariëlle de Mol. Ze leert je op een leuke manier de motorcross techniek. Wij verzorgen de les, alleen de ouders worden ook betrokken bij de les. Het is lastig om van alle kinderen tegelijk de motor aan te starten en daarnaast kunnen jullie een toegevoegde waarde zijn aan de les. De motor even vasthouden voor de coureur, motor starten, bril afdoen als ik wat uitleg, bril weer opdoen als ze gaan rijden. Inhoudelijk wordt de les verzorgd.

 Laten we er met z'n allen een leuke en leerzame les van maken.

Tijdens de training worden er spelletjes gedaan op het grasveld bij MC Flevoland om de motorbeheersing te verbeteren. Dit gebeurt aan de hand van de drie basistechnieken; het rijden van vormen en bochten, staand rijden met de crossmotor en remmen met de crossmotor. Deze technieken proberen we gedurende de training ook toe te passen om de kinderbaan van MC Flevoland. Hetzelfde concept wordt ook toegepast bij SRMV Berghem. Het is een combinatie van motorbehendigheid en rijden op de mini baan. 

Eerst volgende Groeps Training Kids:

29 juni

MX groepstraining kids 29 juni 4-5 jaar

29/06/2024 MC Flevoland, Lelystad  35,00 Er zijn op dit moment (nog) geen beschikbare plaatsen MOTORCROSS TRAINININGEN, MX Groeps training Kids
Bekijk Details
29 juni

MX groepstraining kids 29 juni 2024 – 6-11 jaar

29/06/2024 MC Flevoland, Lelystad  35,00 Er zijn op dit moment (nog) geen beschikbare plaatsen MOTORCROSS TRAINININGEN, MX Groeps training Kids
Bekijk Details

Foto impressie