Heb jij een vraag over het motorcrossen?

Bij het motorcrossen komt heel veel kijken. Je moet fysiek fit zijn om het goed vol te kunnen houden. Het is ook handig als je goed een circuit kunt observeren om zo de juiste rijlijn te kunnen kiezen. Hoe je op de motor staat bepaalt waar je motor heen wil. Er zijn heel veel zaken die bepalend zijn hoe jij crosst. Heb jij daar een gerichte vraag over?

Sinds ongeveer een maand ben ik (Mariëlle) gestopt met het verzorgen van motorcross trainingen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan!

Nu ben ik een andere weg ingeslagen. Via deze website plaats ik informatieve artikels zodat je in het motorcrossen beter kunt worden. Dit is in het breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan trainen op een crossmotor, wedstrijden rijden, fysieke training, voeding, verzorging en blessures en misschien nog wel meer.

Zijn er onderwerpen of problemen waar jij mee worstelt? Weet je niet hoe je het moet aanpakken of wat er fout gaat? Stuur dan een e-mail naar marielle@demol-mxtraining.nl en leg jouw vraag aan mij voor. Ik zal je vraag proberen zo snel mogelijk te beantwoorden. De antwoorden op de vragen kan ik via deze website delen zodat ook anderen er iets aan hebben. De personen die de vraag hebben gesteld blijven altijd anoniem. Ik ben benieuwd hoeveel reacties ik hierop ontvang. Hopelijk kan ik binnenkort gewoon met een gerust hart op vakantie 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *