Maak je spelkaarten compleet

Na deel 1 en 2 is nu ook het laatste deel 3 te koop. Het laatste deel spelkaarten gaat over het remmen met de crossmotor. Een complete serie van spelkaarten voor de beginnende motorcrosser om de techniek goed aan te leren.

De spelkaarten zijn tekeningen van oefeningen die je kunt doen met de crossmotor. De eerste set spelkaarten begint bij de basis beginselen van het motorcrossen. Het rijden van een bocht, het maken van korte en lange bochten. Draaien met de crossmotor zodat je leert sturen en gas geven.
Het tweede deel wordt al wat moeilijker. Dit zijn oefeningen waarbij je gaat staan op de crossmotor. Staand rijden verwerkt in vijf verschillende oefeningen waarmee je behendiger wordt op de crossmotor.
Het laatste deel, remmen met de crossmotor maakt het pakket compleet. Je leert op verschillende punten remmen met de crossmotor. Het aanleren van remmen gaat stap voor stap. Je weet dan ook waar je moet zitten en wanneer je mag gaan staan op de crossmotor.

De spelkaarten zijn op meerdere manieren te gebruiken en er zit een duidelijke omschrijving bij zodat je er direct mee aan de slag kun. Je kunt de spelkaarten per deel (5 kaarten) aanschaffen voor €6,00 of het gehelde pakket van deel 1 tot met 3 (bestaande uit 15 kaarten) voor €15,00 excl. verzendkosten.

Om aan de slag te gaan met de spelkaarten heb je pionnen nodig (je mag ook andere materialen gebruiken) en een redelijk vlak stuk terrein. Dit kan zijn een startveld (eventueel in overleg met een motorclub) of een stuk grasveld. Ik ben mezelf ervan bewust dat het niet altijd voor iedereen makkelijk is om hiervan te voorzien. Daarom ben ik ook in gesprek met motorclubs zodat je er hopelijk in de toekomst bij jou in de buurt mee aan de slag kunt. Het is enorm belangrijk om als motorcrosser de basis techniek goed aan te leren. Mocht je als bestuur of club interesse hebben in meer informatie over dit concept, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Klik hieronder voor meer informatie over de producten/spelkaarten.

Vergeet je hieronder niet te abonneren op mijn website. Zo ontvang je telkens als er een nieuw artikel is geplaatst een e-mail. Je kunt mij ook volgen op Facebook, Instagram en YouTube.

Voeg je bij 1.303 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *