Wie is de Mol?

 

Hallo, mijn naam is Mariëlle de Mol en ik heb jaren ervaring als topsporter in de motorcross en weet wat er allemaal voor nodig is kwa training, voeding en coaching om jezelf te verbeteren. Mijn doorzettingsvermogen, de nodige training en een goed team om mij heen heeft er destijds voor gezorgd dat ik mooie resultaten heb mogen behalen. Mijn beste prestatie is zesde in het Wereld Kampioenschap voor dames en meerdere Nederlandse titels. Momenteel ben ik coördinator van de KNMV Nationale Selectie. 

Alle motorcross ervaring en kennis die ik heb opgedaan als sportmanager wil ik graag met jullie delen. Ik ben een enthousiaste motorcross trainer (MT3) die je tips en handvatten biedt om progressie te maken in het motorcrossen.

Dit doet ik door regelmatig artikels op mijn website te plaatsen die je helpen gericht te trainen en te begrijpen waarom het zo werkt. Op mijn YouTube kanaal vindt je video’s die jouw kunnen helpen bij het verbeteren van jouw motorcross techniek.

Momenteel werkt ik aan mijn boek “Verantwoord beter motorcrossen”. Er is nog geen publicatiedatum bekend, dus het is nog een verassing wanneer deze verschijnt.

Op de crossbaan kun je mij vinden samen met mijn vriend en zoontje als we zelf aan het motorcrossen zijn of wanneer ik voor de KNMV werkzaam ben. Als KNMV trainer ben betrokken bij de trainingsopleidingen MT-3 en MT-2 en de Rookie cursussen.