Mijn boek krijgt vorm

Vormgever; Jaap Oostermann

De laatste tijd heb ik meer tijd besteed aan het afronden van mijn boek. Alle teksten in het boek zijn klaar en het boek begint ook daadwerkelijk vorm te krijgen.

Dit vind ik persoonlijk erg leuk om te zien omdat je daadwerkelijk al een beetje van het eindresultaat ziet. Ik ben nu bezig met de laatste stappen om het boek als een compleet en professioneel product te kunnen afleveren bij jullie.

Het boek, verantwoord beter motorcrossen zal te koop zijn via mijn website. Het wordt een uniek boek, waarvan nog geen/weinig vergelijkbare boeken op de markt zijn. Want, welk helpt je om jezelf te verbeteren in het motorcrossen? Ben je nieuwsgierig welke onderwerpen er in het boek aan bod komen? Neem dan hier een kijkje. Abonneer je hieronder op mijn website zodat je op de hoogte blijft. Je ontvangt dan een mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Voeg je bij 1.338 andere abonnees

2 gedachten over “Mijn boek krijgt vorm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *