Motorsport Trainers

Op mijn website is er een pagina trainers. Op deze pagina vindt je van een aantal actieve motorsport trainers met een persoonlijk verhaal. Je kunt lezen wat de trainer doet en waar ze les geven. Ben jij nog op zoek naar een motorsport trainer?

Je kunt ook via mijn site een lijst downloaden van KNMV motorsport trainers. Deze is ook te vinden op de website van de KNMV.

Waar kun je naar kijken als je zoekt naar een motorsport trainer?
Een KNMV MT-2 trainer is een assistent motorsport trainer en een MT-3 trainer staat voor motorsport trainer. MT-2 is een niveau 2 opleiding en MT-3 een niveau 3 opleiding, vergelijkbaar met het niveau in het huidige onderwijs. De opleidingen worden door NOC*NSF getoetst en moeten voldoen aan de eisen. Zo kun je zien welke opleiding de trainer heeft gedaan. Dit wil niet altijd iets zeggen over de kwaliteiten van de motorsport trainer. Daarnaast kun je zien welke MXGP-certificaten je kunt behalen bij de MT trainer.

Als je op zoek bent naar een motorsport trainer dan kun je vragen naar de ervaring van de trainer, verzorgd de trainer ook fysieke training of workshops? Hoe meer een trainer all-round is, des te meer deze je kan bieden. Het allerbelangrijkste is dat de coureur een ‘klik’ heeft met de trainer. Als de coureur vertrouwen heeft in de trainer, zullen er mooie resultaten uit vloeien. Of dit nu zichtbaar is in een prestatie of verbetering van de techniek, dat maakt niet uit.

Ben jij een motorcross trainer?
En wil jij graag toegevoegd worden aan de pagina trainers, dan mag dit. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Mocht je moeite hebben om een stukje te schrijven, dan kan ik je hierbij helpen.

Wil je niks missen van alle laatste vorderingen en nieuwtjes? Abonneer je dan op deze website. Je ontvangt een mail, wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Voeg je bij 1.326 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *