MX boek bij motorcross clubs

Op verschillende motorcross clubs ligt een inkijk exemplaar van het boek “Verantwoord beter motorcrossen”. Je kunt er daadwerkelijk een keer doorheen blaren voordat je het aanschaft.

Het motorcross boek ligt nu bij MC Flevoland, MC Utrecht, MC Nop en MCC Geldermalsen. Bij SRMV Berghem komt ook een exemplaar te liggen. Het liefste zou ik willen dat het boek bij alle motorcross clubs in Nederland en België komt te liggen zodat alle motorcrossers de mogelijkheid hebben om het boek in te zien. Er staat voor jong en oud, voor beginner tot wedstrijdrijder bruikbare informatie in die je kan helpen een betere motorcrosser te worden. Niet alleen leren in de praktijk maar ook vanuit de theorie kun je nieuwe dingen toepassen.

Een oproep aan alle motorcross clubs! Zorg dat er op jouw locatie ook een boek “Verantwoord beter motorcrossen” ligt zodat we nog meer motorcrossers kunnen helpen.
Motorcross clubs hebben de mogelijkheid om met korting het boek aan te schaffen. Vul hieronder je contactgegevens in en ontvang een kortingscode. Vergeet in het bericht niet te vermelden om welke club het gaat.

    Wil je geen artikel meer missen? Vergeet je hieronder niet te abonneren op mijn website. Zo ontvang je telkens als er een nieuw artikel is geplaatst een e-mail. Je kunt mij ook volgen op social media.

    Voeg je bij 1.303 andere abonnees

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *