MX TRAINING

DAMESDAG

Locatie, tijd en prijs

Locatie:
TCD Hummelo in Doetinchem

Dag en tijd:
Zaterdag 12 augustus van 9-17 uur

Wie:
Iedereen

Kosten:
€75,- (incl. baangeld, vanaf 85cc)
€55,- (incl. baangeld, voor 50cc en 65cc)


Je wordt ingedeeld in een groep van maximaal 10 personen. Er wordt gekeken naar de combinatie leeftijd, jouw crossmotor en het rij niveau. Van de 50cc en 65cc wordt een aparte groep gemaakt. Vanaf 85cc ga je mee de grote baan op. Mocht je met de 65cc toch de grote baan op willen, dan is dit mogelijk in overleg. Dit kan natuurlijk ook andersom. Grote baan is te moeilijk en je wil graag op een vlakker terrein.
Er zijn deze dag drie trainers die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Carlos Hulsen en Mariëlle de Mol geven les op de grote baan. Sanne Lamerus geeft les aan de 50cc en 65cc op de kinderbaan en het startveld.
Je ontvangt persoonlijke tips waar je wat mee kunt. Je gaat jouw motorcross techniek verbeteren onder begeleiding van de betere motorcross trainers van Nederland.

Vijf tot zeven dagen voorafgaand aan de training ontvang je via de e-mail het programma en meer informatie omtrent de trainingsdag

GOODIEBAG

Je ontvangt persoonlijke tips waar je wat mee kunt. Je gaat jouw motorcross techniek verbeteren onder begeleiding van de betere motorcross trainers van Nederland.
Je gaat niet met lege handen naar huis want de trainingsdag is voorzien van een goodie bag. Wat er in de goodie bag zit, daar wordt later een sneak preview over gegeven. Ook proberen we een fotograaf aanwezig te laten zijn zodat de nodige 'kiekjes’ kunnen worden vastgelegd.

Eerst volgende damesdag:

Op dit moment geen trainingen

Foto impressie