MX damesdag 5 augustus 2023

Je kunt je nu al aanmelden voor de MX damesdag op zaterdag 5 augustus bij TCD Hummelo. Voor dames, meiden, kinderen, broertjes, vaders en vrienden.

De dag begint vroeg en eindigt rond 17 uur. Het exacte programma wordt pas later bekend gemaakt. Op de grote baan krijg je les van Carlos Hulsen en mij (Mariëlle de Mol). Wij zijn gedreven en ervaren trainers die jou de kneepjes van het vak kunnen leren. De groepen zijn niet te groot zoadat we jou persoonlijke aandacht kunnen geven.

Voor de allerkleinste is Sanne Lamerus aanwezig. Zij zal met de 50cc en 65cc (kids) oefeningen doen op de jeugd baan en het startterein. Dit is allemaal spelenderwijs want dan leren ze het snelste en hebben ze er meer plezier in. Sanne is enthousiast en laat de kinderen (en ouders) verstelt staan.

Je kunt met jouw hele familie naar deze leuke en leerzame dag komen dus meld je alvast aan. Voor de 50cc en 65cc (kids) is er een aparte aanmeldknop. Hopelijk zien we je dan!

2 gedachten over “MX damesdag 5 augustus 2023

 1. Goedenavond,
  Vorig jaar zou Youp Bruinsma een training van jou in Lelystad volgen. Helaas ging die training toen niet door.
  Hij zat vorig jaar in Joure ‘op jeugd les’, o.a. gegeven door Sanne, in de groep waar Jur ook in reed. Omdat Youp nu vanwege zijn lengte een 125cc heeft kan hij daar niet meer lessen en zal hij meer clinics moeten volgen (hij rijdt nog geen half jaar).
  Van Sigrid Langedijk kreeg ik de tip over de ‘dames dag’ . Ik heb twee vragen; geef je ook eerder dan 5 augustus nog ergens les en is Youp eventueel ook welkom op de dames dag?
  Mvg. Sybolt Bruinsma

  1. Hallo Sybolt,
   Bedankt voor je berichtje. Ik geef voor 5 augustus zeker nog les. Iedere maand is er een training. Deze maak in binnenkort bekend via mijn website. Via de website kun je ook daarvoor aanmelden.
   Youp is ook van harte welkom op 5 augustus in Hummelo.
   Groetjes Mariëlle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *