MX TRAINING

KNMV ROOKIE TRAINING

Locatie, tijd en prijs

Locatie:
Ermelo, Lelystad, Berghem

Dag en tijd:
Weekend of woensdag

Wie:
KNMV licentiehouders waarvan de licentie nog op Rookie licentie staat

Kosten:
€40,- (contant betalen op de dag zelf)

Heb jij een KNMV-licentie aangevraagd en moet je de KNMV Rookie training nog doen? Jouw licentie staat in de KNMV app en staat op rood met de tekst Rookie licentie. Volg dan de Rookie training zodat je veiliger het motorcrosscircuit op gaat en jouw licentie op geldig komt te staan.

Met de motorcross clubs MC Vol Gas en SRMV Berghem zijn er datums ingepland voor de KNMV Rookie training. Verder bied ik Rookie training aan op afspraak bij MC Flevoland, SRMV Berghem of een andere locatie in overleg.
Het is van belang dat je eerst de KNMV-licentie aanvraagd voordat je aanmeldt voor de Rookie training.
Aanmelden voor de KNMV Rookie training kan via mijn website, KNMV-website of MotoInside app. Afhankelijk van wie het aanbiedt.
Wanneer je via deze website hebt aangemeld, ontvang je 2-3 dagen voorafgaand aan de training een e-mail met het exacte tijdstip en verder informatie voor de Rookie training.

De KNMV rookie training bestaat uit:

Een theorie en praktijk gedeelte zodat je veiliger het motorcrosscircuit op kunt.

Je hoeft vooraf niet te leren. Zorg alleen dat jouw crossmotor in orde is en je alle kleding en bescherming hebt. Welke kleding en bescherming verplicht is, staat in het reglement van de KNMV.

Minimaal 1x per maand wordt er een rookie training verzorgd. In de winterperiode is er een kleine kans dat de rookie training komt te vervallen ivm. het slechte weer. 

 

Eerst volgende rookie training:

Op dit moment geen trainingen

Foto impressie