MX techniek filmpjes

Vandaag had ik KNMV Rookie cursus bij MC Flevoland. Dan word ik als KNMV trainer ingehuurd om nieuwe motorcrossers instructie te geven over het rijden op de crossbaan. Ik heb weer een leuk filmpje gemaakt die goed de motorbeheersing laat zien.

Ik heb het hele seizoen allerlei verschillende filmpjes gemaakt van oefeningen die ervoor zorgen dat je jouw motorcross techniek kunt verbeteren. Ik heb besloten vanaf vandaag elke dag, een week lang een filmpje te plaatsen op mijn verhaal op Instagram. Elke dag een nieuw filmpje. Om jullie inspiratie te geven om leuke oefeningen te doen. Of voor motorcross trainers die inspiratie nodig hebben.

Vergeet je ook niet mijn YouTube kanaal te abonneren. Daar vindt je ook verschillende filmpje en uitleg over de motorcross techniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *