MX training jeugd 50cc en 65cc

Speciaal voor de 50cc en 65cc rijders organiseer ik bij MC Flevoland training. Er zijn nu twee datums in het vooruitzicht; 2 juni en 23 juni. Op een spelende manier leert de jeugd de motorcross techniek.

Ik heb erover nagedacht, hoe leren kinderen van 5 tot 9 jaar het beste. Ze hebben over het algemeen een korte concentratie boog. Er moet dus veel afwisseling zitten in de leerstof. Kinderen leren ook beter als ze zelf een opdracht mogen kiezen. Wanneer ze een keuze mogelijkheid hebben zijn ze meer gemotiveerd om de “opdracht” goed uit te voeren. Ik denk dat ik een leuk programma in elkaar heb gezet waarmee ik met de jeugd op een leuke manier aan hun motorcross techniek werk.

We doen op een grasveld behendigheid oefeningen en rijden ook op het leuke jeugd circuit van MC Flevoland. Wil je jouw zoon of dochter dit laten ervaren? Klik dan hier voor meer informatie en om aan te melden.

Wil je geen artikel meer missen, abonneer je dan hieronder op mijn website. Je ontvangt dan een e-mail als er een nieuw artikel is geplaatst.

Voeg je bij 1.303 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *