ONK dames in 2020

Aankomend seizoen ga ik deelnemen aan het KNMV Open Nederlands Kampioenschap dames. Het opbouwen van mijn trainingen verloopt goed en ik denk dat ik competitief goed mee kan ik deze competitie.

Ik vind het een leuke uitdaging voor mezelf om weer competitie te gaan rijden. Tijdens de eerste wedstrijden zal blijken waar ik sta in het deelnemersveld. De competitie ONK dames bestaat uit vijf wedstrijden;

  • Zondag 22 maart ONK dames Heerde
  • Zaterdag 11 april ONK dames Oldebroek
  • Zondag 24 mei ONK dames Westerbork
  • Zondag 7 juni ONK dames Markelo
  • Zondag 12 juli ONK dames Lelystad

We zijn volop in training, zowel fysiek als motortraining om goed voorbereid aan te start te staan op zondag 22 maart in Heerde. Ik zal weer met nummer 27 aan het starthek verschijnen. De KNMV heeft mijn startnummer al bevestigd.

Mocht je mij willen ondersteunen in dit sportieve doel, alle financiële en materiële hulp is altijd welkom en word zeer gewaardeerd.

Wil je niks missen van alle laatste vorderingen en nieuwtjes? Abonneer je dan op deze website. Je ontvangt een mail, wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Voeg je bij 1.326 andere abonnees

3 gedachten over “ONK dames in 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *