MX TRAINING

OPSTAPDAG

Locatie, tijd en prijs

Locatie:
SRMV Berghem, MC Flevoland Lelystad, MC Vol Gas Ermelo

Dag en tijd:
Woensdag middag tussen 14-18 uur

Wie:
Kinderen van 5 tot 10 jaar

Kosten:
€30,-

Gratis dagverzekering!

Wil jij weten of motorcrossen iets voor jouw zoon of dochter is? Je hebt geen crossmotor en materialen maar zou ze wel kennis willen laten maken met de motorcross. Dat kan op een E-ktm crossmotor onder professionele begeleiding zodat ze ervaren wat motorcrossen is.

Dit is een unieke kans om kennis te maken met de motorcross.

Tijdens de opstapdag krijgen de kinderen eerst uitleg over de crossmotor en veiligheid op het motorcrosscircuit. Daarna gaan we samen met de hulp van de ouders alle kinderen aankleden in een motorcross outfit. Eerst gaan we 1 voor 1 met de kinderen het circuit op. We kijken of het kind de handelingen begrijpt en uit kan voeren. Gaat dit goed, dan mogen ze zelf rondjes rijden en kennis maken. Wanneer het rijden goed gaat, gaan we weer een stapje verder. Door middel van spelletjes laten we ze de motorbeheersing verbeteren. Het begint nu echt op motorcrossen te lijken. Dit hangt allemaal af van de leeftijd en kunde van de rijd(st)er.

De kinderen worden begeleid door Mariëlle de Mol en assistent-trainers in opleiding Tess van Maris en Eva Bults. Na een middag motorcross hebben ze echt geproefd aan het motorcrossen.

 

Opstapdag motorcross

KTM verzorgt de E-KTM (elektrische) motoren, kleding en bescherming. SRMV Berghem, MC Flevoland en MC Vol Gas stellen hun circuit ter beschikking. Wij zorgen voor de organisatie en voldoende trainers om deze training te begeleiden.

Twee of drie dagen voorafgaand aan de opstapdag ontvang je via de e-mail het programma en meer informatie omtrent de training.

 

Eerst volgende opstapdag:

Op dit moment geen trainingen

Foto impressie