MX TRAINING

PERSONAL TRAINING KIDS

Locatie tijd en prijs

Locatie:
Ermelo, Lelystad, Rutten of Berghem*

Dag en tijd:
Zaterdag van 13-15 uur of
Zaterdag van 14-16 uur

Wie:
Van 4 tot 11 jaar

Kosten:
€55,- (excl. baangeld)
Voorafgaand aan de training moet je jezelf aanmelden in de kantine. Je betaald aan de club zelf het inschrijfgeld om te rijden. De kosten die je via de inschrijving betaald zijn alleen voor de training.

Wil je onder professionele begeleiding de motorcrosstechniek verbeteren en nog meer plezier en succes beleven aan het motorcrossen? Dan gaan we samen aan jouw motortechniek en motorcontrole werken waardoor het zelfvertrouwen groeit.

De personal motorcross training is toegankelijk voor 2 tot 3 rijders waardoor er persoonlijke aandacht is voor jou.
Er wordt getraind tijdens reguliere openingsuren van het circuit. Er moet dus rekening worden gehouden met de andere kinderen op het circuit. Alle kinderen die deelnemen hebben een persoonlijk hesje aan van de Mol MX training waardoor wij herkenbaar zijn.

Tijdens de training werken we aan jouw persoonlijke leerdoel. Vooraf vraag ik je via de e-mail waar je wil dat we aan werken. Weet je het niet, dan kunnen wij dit ook op de dag zelf samen bepalen.
Op de dag zelf is er tijd voor vragen. Dit kan zijn kan zijn over motorcross training, het dragen van kleding en bescherming, afstelling van de motor of andere vragen die ik nog niet heb genoemd.
Het doel van de motorcross training is om kinderen de juiste motorcross techniek aan te leren of verbeteren waardoor ze veiliger kunnen motorcrossen. De crossmotor beter onder controle hebben.

In Berghem is de personal training op de jeugdbaan voor 65cc en 85cc.

Personal kids training een leerzame dag

Op de dag zelf ontvang je voor de training een leuke en nuttige goodie bag. Hierin zit iets wat je kunt gebruiken bij de motorcross en wat eten en drinken.

Eerst volgende personal training kids:

Foto impressie