MX TRAINING

PERSONAL TRAINING

Wil je onder professionele begeleiding jouw motorcrosstechniek verbeteren en nog meer plezier en succes beleven aan het motorcrossen? Laten we samen rijden op het motorcross circuit en van elkaar leren.

Er worden twee groepen gemaakt van twee personen. Er wordt gekeken naar de combinatie leeftijd, jouw crossmotor en het rij niveau. Er wordt getraind tijdens reguliere openingsuren van het circuit. Ik ga samen met jou het motorcross circuit op. We rijden allen met persoonlijke hesjes zodat we herkenbaar zijn.
Voorafgaand aan de training moet je jezelf aanmelden in de kantine. Je betaald aan de club zelf het inschrijfgeld om te rijden. De kosten die je via de inschrijving betaald zijn alleen voor de training.
Tijdens de training werken we aan jouw persoonlijke leerdoel. Deze kunnen we ook samen bespreken en vormgeven als je dat wil. Er is tussendoor tijd voor vragen.
Het is ook mogelijk om jouw vering af te stellen, de crossmotor af te stellen en andere vragen te beantwoorden omtrent de crossmotor. Dit behoort tot de mogelijkheden.
Het doel van de training is, samen het motorcross circuit op om van elkaar te leren. Ik bekijk hoe jij het doet en jij kunt ook eens achter mij aan te rijden. Zo leren we van elkaar.

Twee of drie dagen voorafgaand aan de training ontvang je via de e-mail meer informatie omtrent de trainingsmiddag.

 

Personal training een leerzame dag

* Vereiste is dat je zelfstandig op de grote baan in Lelystad of Arnhem kunt motorcrossen. Weet je niet zeker of je dit kunt, ga dan eerst een keer op zondag ochtend vrij rijden in Lelystad.

Op de dag zelf ontvang je voor de training een leuke en nuttige goodie bag. Hierin zit iets wat je kunt gebruiken bij de motorcross en wat eten en drinken. Neem zelf nog wel eten en drinken mee. Het is niet voldoende voor de volledige middag.

Eerst volgende personal training:

07 september

MX personal training 7 september 2024

07/09/2024 Lelystad  65,00 Er zijn op dit moment (nog) geen beschikbare plaatsen MOTORCROSS TRAINININGEN, MX Personal Training
Bekijk Details

Foto impressie