Plezier is een sleutel tot succes

Plezier beleven in onze prachtige sport is het belangrijkste wat er is. Wanneer je plezier hebt in wat je doet helpt dit mee om “successen” voor jezelf te boeken.

Wanneer ik terug denk aan mijn eigen sportieve carrière. Ik heb van 2008 tot 2011 deelgenomen aan het Womens World Championship. Ik heb het altijd leuk gevonden. Steeds nieuwe en geweldig mooie banen die elke keer weer voor een nieuwe uitdaging zorgden. Ik was gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en ik vind het spelletje nog steeds hartstikke leuk. Het is leuk om alleen of samen met anderen te rijden. Daar geniet ik enorm van.

Plezier zie ik ook terug bij de deelnemers, die aan mijn trainingen deelnemen. Momenteel heb ik oa. groepen van beginnende motorcrossers. Over het algemeen hebben de beginnende motorcrossers nog weinig gekke dingen meegemaakt en ze willen graag leren. Elk ding dat lukt, ze het gevoel hebben dat het beter gaat gaan ze groeien. Ze krijgen steeds meer zelfvertrouwen en er ontstaat een smile van oor tot oor. Dat is geweldig om te zien en geeft je als trainer ook een trots gevoel. Het is gelukt!

Volg daarom het pad waar jij veel plezier aan beleeft, dit zal je helpen te groeien. Je wordt een betere motocrosser en daar mag je trots op zijn.

Wil je meer artikels blijven volgen? Meldt je dan hieronder aan als abonnee. Je ontvangt dan een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Voeg je bij 1.303 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *