Deelname MX trainingen

De begeleide motorcross trainingen zijn voor beginnende motorcrossers met een geldige motorcross licentie. Je moet dus de KNMV Rookie cursus hebben afgerond.

Vanaf maart 2022 starten de eerste motorcross trainingen van het seizoen. Hieronder kun je jezelf aanmelden voor de trainingen door op de datum te klikken. Er is onderscheid gemaakt in twee groepen; vanaf 65cc op het grote circuit en voor de allerkleinste 50cc en 65cc op de mini baan. Deze laatste heb ik specifiek MX training kids genoemd. Elke maand word er voor iedere groep een training georganiseerd. Met uitzondering van augustus (vakantie periode). De kids trainingen zijn alleen bij MC Flevoland in Lelystad en vanaf 65cc zijn de trainingen op verschillende circuits (Lelystad, Ermelo, Utrecht en Rutten).

Planning 2022

MX training MX training kids
12 maart – Ermelo19 maart – Lelystad
2 april – Lelystad (afgelast)
30 april – Utrecht
9 april – Lelystad (afgelast)
16 april – Lelystad
28 mei – Lelystad7 mei – Lelystad
18 juni – Rutten25 juni – Lelystad
30 juli – Rutten23 juli – Lelystad
10 september – Ermelo3 september – Lelystad

In de winterperiode is er bewust gekozen om geen motorcross training te geven. De circuits zijn vaak slecht en nat. De praktijk wijst uit dat je meer bezig bent met overleven op het circuit. Dan is het voor een motorcross trainer moeilijk om te werken aan de motorcross techniek.

Je kunt altijd met mij contact opnemen als je twijfelt of de training wel iets voor jou is.
En wil je op de hoogte worden gehouden van de trainingen in 2022? Stuur dan een e-mail met je naam, telefoon en e-mail. Dan hou ik je op de hoogte.