Deelname MX trainingen

De begeleide motorcross trainingen zijn voor beginnende motorcrossers met een geldige motorcross licentie. Hieronder tref je de kalender voor 2023. Via de webshop kun je aanmelden voor de trainingen. Alle blauwe trainingen zijn op de grote baan vanaf 65cc. De groene trainingen zijn voor kids vanaf 4 jaar. De rode training is een MX Damesdag maar deze is ook toegankelijk voor broertjes, zusjes, vaders en vrienden. Aanmelden voor de MX trainingen loopt nu via de webshop op deze site. De oranje trainingen zijn KNMV Rookie Trainingen. Dit is voor het behalen van je licentie. Aanmelden voor de KNMV Rookie Training loopt via de website van de KNMV. Klik hieronder om aan te melden of lees verder voor meer informatie.

MX groepstraining, het motorcross circuit is afgehuurd en in een groepje krijg je les om jouw motorcross techniek en motorbeheersing te verbeteren. Op het grote circuit zitten er maximaal 10 rijd(st)ers in een groep. Bij de MX kids zijn dit er maximaal 6 tot 8 rijd(st)ers.

MX personal training, bij personal training krijg je in een klein groepje tijdens reguliere openingsuren van het circuit persoonlijke aandacht. Op het grote circuit zitten er maximaal drie rijd(st)ers in een groepje en bij de MX kids maximaal twee rijders in een groepje. De personal training is inclusief leuke goodie bag. Je hebt de mogelijkheid om jouw vering af te stellen of meer te weten te komen over het onderhoud van je crossmotor. Meer persoonlijke aandacht.

Je kunt altijd met mij contact opnemen als je twijfelt of de training wel iets voor jou is.
En wil je op de hoogte worden gehouden van de trainingen in 2023? Stuur dan een e-mail met je naam, telefoon en e-mail. Dan hou ik je op de hoogte.

In de winterperiode is er bewust gekozen om geen motorcross training te geven. De circuits zijn vaak slecht en nat. De praktijk wijst uit dat je meer bezig bent met overleven op het circuit. Dan is het voor een motorcross trainer moeilijk om te werken aan de motorcross techniek.