RTC workshops te volgen

Het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan verschillende workshops. Sommige workshops zijn expliciet voor RTC deelnemers.

Door het volgen van workshops kun je jouw kennis verbreden op het gebied van motorcross. Er zijn workshops voor de coureurs maar ook workshops speciaal voor de ouders. Er zijn technische workshops waarbij onderhoud en sleutelen van een crossmotor aanbod komt maar ook workshop over voeding, fysieke training etc.

Op maandag 2 december om 19.30 uur is de eerst volgende workshop voor alleen de ouders. De workshop die wordt gegeven bij MC Flevoland heet “communiceren met de motorsporter”. Tijdens deze workshop krijgt de ouder(s)/begeleider meer inzicht hoe ze hun sporter beter kunnen begeleiden. Handige tips uit de praktijk, waar je iets mee kunt.

Ben je geïnteresseerd in het aanbod van workshops? Neem dan hier een kijkje. Je ziet in een oogopslag welke workshops er zijn en wanneer ze worden gehouden.

Wil je op de hoogte worden gehouden van al het laatste nieuws? Abonneer je dan op deze site. Je ontvangt een mail, wanneer er een nieuw artikel online staat.

Voeg je bij 1.326 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *