Spelkaarten deel 2 staand rijden is te koop

Na het succes van deel 1, staat nu het tweede deel spelkaarten online. Met de spelkaarten kun je verschillende oefeningen doen om het staand rijden op de crossmotor te verbeteren. Je krijgt een betere motorcontrole als je regelmatig deze oefeningen doet.

Deel 2 bestaat uit vijf verschillende oefeningen waarmee je staand rijden op de crossmotor leert. Je rijdt in verschillende vormen en richtingen waarbij staan op de crossmotor centraal staat. Is staand rijden nog te moeilijk voor je, dan adviseer ik je met spelkaarten deel 1 te starten.

Bij de set spelkaarten zit een gebruiksaanwijzing hoe je de set spelkaarten kunt gebruiken. Ze zijn op meerdere manieren te gebruiken. Het enigste wat je nodig hebt is vijf pionnen. Wanneer je dit niet hebt kun je ook eventueel andere attributen gebruiken. 

Op deze manier kun je spelenderwijs het motorcrossen oefenen. Vooral kinderen van vijf of zes jaar willen vaak lekker spelen. Daarom deze spelvormen. Ze kunnen zelf gaan ontdekken wat ze leuk vinden. Er zijn mogelijkheden genoeg. Ouderen kunnen ze ook gebruiken wanneer je de behoefte hebt om jouw motorbeheersing te verbeteren.

Klik hier voor meer informatie over de spelkaarten en koop ze nu. 

Na het tweede deel spelkaarten volgt ook deel 3, remmen met de crossmotor. Je kunt jouw set spelkaarten uitbreiden in de toekomst. Wanneer je geabonneerd bent op mijn website ontvang je automatisch een mail wanneer de volgende set online staat. Vergeet je niet hieronder te abonneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *