Spelkaarten te koop

Met deze set spelkaarten kun je met jouw zoon of dochter oefeningen doen om de motorbeheersing te verbeteren. De set spelkaarten bestaan uit vijf spelkaarten met vijf verschillende oefeningen.

Deze set spelkaarten is het eerste deel. Dit eerste deel bestaat uit het rijden van vijf verschillende vormen. Je komt hierbij tegen; korten bochten en lange bochten in verschillende richtingen. Bij de set spelkaarten zit een gebruiksaanwijzing hoe je de set spelkaarten kunt gebruiken. Ze zijn op meerdere manieren te gebruiken. Het enigste wat je nodig hebt is vijf pionnen. Wanneer je dit niet hebt kun je ook eventueel andere attributen gebruiken.

Op deze manier kun je spelenderwijs het motorcrossen oefenen. Vooral kinderen van vijf of zes jaar willen vaak lekker spelen. Daarom deze spelvormen. Ze kunnen zelf gaan ontdekken wat ze leuk vinden. Er zijn mogelijkheden genoeg. Ouderen kunnen ze ook gebruiken wanneer je de behoefte hebt om jouw motorbeheersing te verbeteren.

Op dit eerste set spelkaarten komt nog een vervolg; deel 2 (staand rijden) en deel 3 (het remmen met de motor). Je kunt jouw set spelkaarten uitbreiden in de toekomst.

Klik hier voor meer informatie over de spelkaarten en koop ze nu.

Wil je geen artikel meer missen? Abonneer je dan hieronder op mijn website. Je ontvangt dan een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *