Sponsors bedankt voor 2020

Video gemaakt door FD Producties

Voor iedereen werd 2020 een heel ander seizoen dan gedacht. Via deze weg wil ik graag de bedrijven en mensen bedanken die mij hebben gesteund en geloofd. Twin Air, HGS, Cannabis Energydrink, ADS, MX Boost, Ger Boonstra, andere vrienden en mijn gezin. Bedankt dat jullie er voor mij waren! Op naar gezond en sportief 2021.

Voeg je bij 1.326 andere abonnees

2 gedachten over “Sponsors bedankt voor 2020

  1. Ik volg de motocross sinds 1969,maar zo een ellendig jaar zonder wedstrijden ( in Belgie) heb ik gelukkig
    nog nooit moeten meemaken.Een jaar zonder cross is niet te doen.Het kan in 2021 alleen maar beter gaan.
    Mvg.Patrick.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *