Trainers

Op deze pagina vindt je een overzicht van alle motorcross trainers. Allereerst kun je een overzicht lijst downloaden van alle KNMV motorsport trainers. Hierbij kun je ook zien of ze gecertificeerd zijn om MX-GP certificaten uit te geven. Er zijn enkele trainers die zich met een persoonlijk verhaal kenbaar willen maken op deze website. Mocht jij als trainer er ook graag bij willen staan? Neem dan met mij contact op. 

Michael Das
uit Enschede

Michael Das is een ex EK en Grand Prix rijder die in zijn carrière 6 voudig Nederlands Kampioen is geworden. Op zijn 21ste is hij destijds al gestopt om zich toe te leggen op een carrière buiten de sport. Mede door zijn dochtertje is hij weer actief in de motorcross en heeft hij nu meer tijd. Hij heeft bij de KNMV zijn MT-2 trainers diploma behaald en is nu actief in het geven van motortraining, fysieke training en voorziet rijders ook evt. van voedingstips. In de wintermaanden heeft hij een samenwerking met GYM053 uit Enschede waar de fysieke training plaats vinden in de zaal. Met elk rij niveau kun je bij hem terecht. Zijn visie is dat alles valt en staat met de basis, die moet goed zijn zodat je vanuit daar verder kunt werken aan het opbouwen van de motorcross technieken en het vertrouwen, daarna komt de snelheid. De motorcross trainingen geeft hij op verschillende circuits in binnen en buitenland. In samenwerking met de H.A.M.C. in St. Isidorushoeve verzorgt hij de RTC en MTC trainingen van de KNMV. Je kunt hem bereiken via e-mail michaeldas@hotmail.com of Mobiel/Whatsapp: +491722789807.

Willem Jan van Werven
uit Oldebroek

Willem Jan van Werven is een gemotiveerde motorcross trainer, die motorcrossers al jaren helpt om zichzelf te verbeteren. Je kunt hem met name vinden in Heerde, Nunspeet en Rutten. Daar verzorgt hij zowel fysieke als motorcross trainingen. De fysieke training vinden plaats in de fitness ruimte bij MSV NOV Heerde. Willem Jan is een gecertificeerde MT-3 trainer. Bij hem kun je de MX-GP certificaten behalen. Hij probeert de rijder vanuit zijn eigen kracht te laten ontwikkelen en grenzen te verleggen. Wanneer een rijder zijn eigen grenzen kent, kan hij ze ook verleggen. Wil jij in contact komen met Willem Jan? Je kunt hem een e-mail naar info@preformance.nl of opbellen op telefoonnummer 06-18942136.

Gert-Jan Assink
uit Aalten

Gert-Jan Assink van Assink MX training en service, biedt zoals de naam al weergeeft trainingen en service voor de motorsportliefhebber. Gert-Jan organiseert al 10 jaar lang jaarlijks diverse evenementen en trainingen waarbij diverse aspecten van de motorcross aanbod komen. Assink MX training en service biedt groepstrainingen, personal training en heeft voedingsschema’s voor motorcrossers. In samenwerking met Sportschool Vital in Varsseveld geeft Gert-Jan in de winterperiode (november t/m maart) fysieke trainingen. In samenwerking met TCD Hummelo – BMAC Borculo – Mc Ruurlo- Halmac Halle zijn de MXGP-certificaten te behalen. Zelf is Gert-Jan sinds 1995 actief motorcrosser. In 2010 besloot hij zijn eigen kennis te gaan delen met andere motorcrossers. Hij is KNMV MT-3 trainer. Tijdens zijn trainingen probeert hij de rijders vertrouwen te geven in het besturen van hun crossmotor en ze op deze wijze naar een hoger niveau te brengen. Je kunt Gert-Jan bereiken via e-mail info@assinkmx.nl of telefonisch op 06-12212806. Mocht je meer willen bekijken over wat hij allemaal doet, neem dan een kijkje op zijn website.

Frank Rottier
uit Wemeldinge

Frank verzorgt motorcross trainingen in West Brabant en Zeeland. Je ziet hem ook regelmatig bij MC de Sproeier in Wemeldinge. Frank probeert al je vragen te beantwoorden zodat jij een beter motorcrosser kunt worden. Mocht je het eng vinden of ben je zenuwachtig, dan stelt Frank je op jouw gemak. Hij is een trainer die naar je kijkt, luistert en op een gecontroleerde manier beter laat worden. Je kunt hem bij RTC trainingen in Axel tegen komen, samen met Mark Boot. Ze verzorgen samen diverse clinics in binnen- en buitenland. Ook voor persoonlijke privé training kun je bij Frank terecht. Hij heeft het MT2 diploma van de KNMV in zijn bezit en bij hem kun je het MX-A t/m MX-C certificaat behalen. Mocht je in contact willen komen met Frank dan kun je mailen naar frankrottier@hotmail.com of ‘s avonds bellen naar 06-50542373.

Kevin van Geldorp
uit Lommel

Kevin is zelf actief motorcrosser en rijdt bij de Inters VLM in België. De afgelopen twee jaar heeft hij EMX300 gereden. Naast zijn eigen carrière geeft hij motorcross training in de regio Eindhoven en België. Volgens deze bloso trainer (certificaat in België) begint motorcrossen met zelfvertrouwen hebben in hetgeen wat je doet. Vanuit daar ga je samen stap voor stap grenzen verleggen. Hij helpt je op een veilige manier beter worden in het motorcrossen. Naast motorcross training kan hij je ook advies geven over kracht oefeningen, loop- en fietstraining. Kevin is leergierig want in de toekomst wil hij je ook advies over voeding kunnen geven. Mocht je in contact willen komen met Kevin kun je een e-mail sturen naar mxkevin500@hotmail.com of hem telefonisch benaderen via 0031615667918.

Paul Dogl
uit Purmerend

Paul heeft geen diploma maar heeft al wel jaren ervaring in het geven van motorcross training. Hij heeft rijders op EK en WK niveau begeleid om naar de top te komen en is zelf ook regelmatig in het buitenland te vinden. Je kunt hem onder andere tegen komen in Nederland, België en Italië. Zijn kracht is rijders meer zelfvertrouwen te geven om weer een stapje hoger te komen. Naast het training geven kan hij ook de motor en vering voor je afstellen. Hij heeft een groot netwerk binnen de motorcross waardoor hij verschillende lijntjes voor je kan uitgooien. Je kunt Paul bereiken via e-mail adres austriaracing199@gmail.com of telefoon 06-81013970.

Mariëlle de Mol
uit Purmerend

Mariëlle is een enthousiaste KNMV MT-3 trainer en verzorgt motorcross-, fysieke trainingen en workshops. Haar ervaring als sportinstructrice neemt ze mee in haar trainingen. Bij MC Flevoland verzorgt ze RTC trainingen (mountainbike-, motorcross training en workshops). De deelnemers hebben de mogelijkheid om de MXGP certificaten MX-A t/m MX-D te behalen. Bij trainingen vindt Mariëlle het belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Iedereen moet op zijn of haar eigen manier kunnen groeien. Ze is ook betrokken bij de KNMV Nationale Selectie trainingen. Daarnaast is ze jaarlijks te vinden bij de MXGP Academy voor dames. Vrouwelijke coureurs maken een paar dagen MXGP mee. Ze krijgen training op of langs het GP circuit, de ouders krijgen een workshop en de deelnemers zien hoe het er aan toe gaan tijdens een GP. Via e-mail marielle@demol-mxtraining.nl of telefoonnummer 06-28780625 kun je in contact komen met Mariëlle.