Trainers

Op deze pagina vindt je een overzicht van alle actieve motorcross trainers.

 

Frank Rottier
41 jaar uit Wemeldinge

Frank verzorgt motorcross trainingen in West Brabant en Zeeland. Je ziet hem ook regelmatig bij MC de Sproeier in Wemeldinge. Frank probeert al je vragen te beantwoorden zodat jij een beter motorcrosser kunt worden. Mocht je het eng vinden of ben je zenuwachtig, dan stelt Frank je op jouw gemak. Hij is een trainer die naar je kijkt, luistert en op een gecontroleerde manier beter laat worden. Hij heeft het MT2 diploma van de KNMV in zijn bezit en bij hem kun je het MX-A certificaat behalen. In de winter kun je bij Peter Maranus fysieke training in Aagtekerke volgen. Mocht je in contact willen komen met Frank dan kun je mailen naar frankrottier@hotmail.com of ’s avonds bellen naar 06-50542373.

 

Kevin van Geldorp
24 jaar uit Lommel

Kevin is zelf actief motorcrosser en rijdt bij de Inters VLM in België. De afgelopen twee jaar heeft hij EMX300 gereden. Naast zijn eigen carrière geeft hij motorcross training in de regio Eindhoven en België. Volgens deze bloso trainer (certificaat in België) begint motorcrossen met zelfvertrouwen hebben in hetgeen wat je doet. Vanuit daar ga je samen stap voor stap grenzen verleggen. Hij helpt je op een veilige manier beter worden in het motorcrossen. Naast motorcross training kan hij je ook advies geven over kracht oefeningen, loop- en fietstraining. Kevin is leergierig want in de toekomst wil hij je ook advies over voeding kunnen geven. Mocht je in contact willen komen met Kevin kun je een e-mail sturen naar mxkevin500@hotmail.com of hem telefonisch benaderen via 0031615667918.

 

Paul Dogl
Uit Purmerend

Paul heeft geen diploma maar heeft al wel jaren ervaring in het geven van motorcross training. Hij heeft rijders op EK en WK niveau begeleid om naar de top te komen en is zelf ook regelmatig in het buitenland te vinden. Je kunt hem onder andere tegen komen in Nederland, België en Italië. Zijn kracht is rijders meer zelfvertrouwen te geven om weer een stapje hoger te komen. Naast het training geven kan hij ook de motor en vering voor je afstellen. Hij heeft een groot netwerk binnen de motorcross waardoor hij verschillende lijntjes voor je kan uitgooien. Je kunt Paul bereiken via e-mail adres austriaracing199@gmail.com of telefoon 06-81013970.