Tweede plek bij UMX in Sint Isodorushoeve

Op zaterdag 21 augustus was de tweede UMX wedstrijd van dit seizoen. Ditmaal in H.A.M.C in Sint Isodorushoeve. Ik wist de dag af te sluiten met 2 maal een tweede plek.

Deze dag mocht ik op de KTM250 2 takt rijden van mijn vriend omdat mijn eigen motor stuk is. Fijn dat ik op deze manier toch kon deelnemen aan de competitie.

In de ochtend was een training en tijdtraining. Ik wist een tweede tijd neer te zetten. Britt Siemerink was de snelste en ik werd gevold door Angela Lageman en Mareen Sweers.

De eerste manche reed ik als tweede de eerste bocht in. Britt ging er meteen van door. In het begin was ik zoekende naar de juiste lijnen en maakte wat kleine foutjes. Later in de wedstrijd ging het beter. Ik sloot de wedstrijd af op een tweede plek.

Voor de tweede manche in overleg nog een kleine aanpassing gedaan aan de vering zodat de motor wat rustig blijft bij het inrijden van de bocht. De tweede manche reed ik als derde de eerste bocht in. In het begin had ik even nodig om in mijn ritme te komen. Na 3-4 ronden zette ik de aanval in op Angela Lageman. Bij haar aangekomen maakte ze een foutje waardoor ik er meteen voorbij was. Ik sloot de manche af op een tweede plek.

Tevreden ging ik neer huis. Het was een mooie dag waarbij mijn ouders, zoontje en Falco aanwezig waren om mij te helpen. Super fijn dat dit zo kan. Ik heb ervan genoten. Op 12 september is de volgende UMX wedstrijd in Harfsen. Ik sta na de leiding in het klassement.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws? Abonneer je dan hieronder. Je ontvangt dan een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *