Update RTC en Trainers pagina

Zoals bekend gemaakt door het RIVM en de KNMV is er vanaf 28 april voor de jeugd tot 18 jaar mogelijkheid om weer te sporten.

De meest actuele stand van zaken is via de KNMV website te volgen. Voor de RTC training bij MC Flevoland betekent dit dat zij in afwachting zijn van de protocollen van de KNMV. Mocht alles zijn goedgekeurd zullen de RTC trainingen met de rijders tot 18 jaar weer worden hervat in kleine groepen. Voor de RTC deelnemers is het belangrijk om de RTC KNMV app in de gaten te houden want hier wordt al het laatste nieuws op gepubliceerd.

Aan de trainers pagina op deze website is weer een trainer toegevoegd met een persoonlijk verhaal. Zijn naam is Willem Jan van Werven en hij geeft trainingen in de omgeving van Heerde. Ben je geïnteresseerd in wat hij doet en hoe hij rijders begeleid, neem dan een kijkje.

Mocht jij als Motorsport Trainer ook toegevoegd willen worden aan deze website, stuur dan een e-mail.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste artikels? Abonneer je dan hieronder op deze website. Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuw artikel is geplaatst. Volg mij ook op social media voor ander leuk nieuws.

Voeg je bij 1.338 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *