Video compilatie KNMV Rookie cursus

KNMV Rookie cursus 25 februari 2021 bij Motorsportpark Gelderland Midden

Op donderdag 25 februari 2021 was de eerste KNMV Rookie cursus. Cursisten die nog nooit op een cross circuit hadden gereden moesten eerst deelnemen aan een theorie en praktijk gedeelte.

In de video op mijn Youtube kanaal demolmxtraining vindt je een korte compilatie van de eerste Rookie cursus. Dat zijn oefeningen van het praktijkgedeelte. Ik was die dag aanwezig als KNMV Trainer. Net als zes andere trainers die allemaal hun steentje bij hebben gedragen aan het bijbrengen van bepaalde gedragsregels op het circuit. Dit ten behoeve van de veiligheid van alle coureurs.

De komende tijd staan er op verschillende plaatsen in Nederland nog meer Rookie cursus dagen gepland om alle “nieuwe” motorcrossers de nodige handvatten mee te geven.

Neem ook eens een kijkje op mijn YouTube kanaal. Daar vindt je video’s van mijn eigen trainingen en video’s die je kunnen helpen jouw motorcross techniek te verbeteren.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws. Abonneer je hieronder dan op mijn website. Je ontvangt telkens een e-mail als er een nieuw artikel is geplaatst.

Voeg je bij 1.338 andere abonnees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *