Zou jij mijn boek willen kopen?

Ik probeer inzichtelijk te krijgen hoeveel vraag er is naar mijn boek “verantwoord beter motorcrossen”. Jullie hebben eerder al kunnen lezen dat ik daar al enige tijd mee bezig ben. Ik heb jouw hulp nodig.

Om de prijs van mijn boek te bepalen is het voor mij belangrijk om te weten hoeveel vraag er naar mijn boek is.

In mijn boek neem ik je mee naar verschillende onderwerpen die je kunnen helpen meer plezier te beleven in het motorcrossen. Je leert meer over hoe motorcrossen werkt en met praktische tips kun je in de praktijk aan de slag. Een leerboek waarbij je gericht ergens aan kunt werken om beter te worden in het motorcrossen. Wil je meer over de inhoud lezen, klik dan hier.

Zou je mij willen helpen door de onderstaande link in te vullen? Dan krijg ik een beetje inzicht hoeveel vraag er is naar mijn boek. Alvast bedankt voor het invullen.

    JaNeeMisschien

    2 gedachten over “Zou jij mijn boek willen kopen?

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *